Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanynky hollywoodského hezouna Leonarda DiCapria (49) se můžou začít tetelit. Leonardo si hodlá podmanit plátna kin v nejnovějším filmu Vlk z Wall Street, který vychází ze skutečného životního příběhu makléře Jordana Belforta.

Od Titanicu, Romea a Julie nebo Pláže Lea pořád bereme jako „toho slušného hezouna“, ale hollywoodský krasavec Leonardo DiCaprio s každou svou další rolí přitvrzuje a ukazuje, že dokáže hrát i pěkné drsňáky a zhýralce. V novém filmu, který vznikl pod režijní taktovkou Martina Scorseseho, se objeví DiCaprio v hodně odvážných záběrech plných večírků, sexu, peněz, alkoholu, drog, prostitutek, orgií a rychlých aut.

V tomto tříhodinovém snímku navíc zazní více než pětsetkrát slovo fuck, což je nejvíc ve filmové historii. Americká organizace, která doporučuje přístupnost na filmy, mu také v oblasti výskytu sprostých slov, nahých a sexuálních scén či užívání drog přidělila plný počet bodů. „Prostě zhýralost na úrovni moderního Caliguly,“ popsal svoji roli Leonardo, který se tak ve filmu objeví častokrát polonahý, při divokých hrátkách nebo při šňupání drog.

Každá legrace samozřejmě něco stojí, takže stejně jako v životě i příběh tohoto vlka má své stinné stránky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám