Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zřejmě nejsledovanější koncert Ivety Bartošové (†48) je za námi. Znovuzrozená pěnice, která má za sebou pravděpodobně ten nejdivočejší rok, se rozhodla svým zaručeně živým zpěvem potěšit před Vánocemi své fanoušky.

Před kostelem v Uhřiněvsi se už od pěti hodin začali srocovat fanoušci. A na místo, jak sliboval, dorazil i zpěvaččin samozvaný ochránce Macura (49), který se Ivetou absolvoval letní dobrodružnou cestu po Itálii a při nedávném koncertě ve Svitavách dostal od Rychtáře vlastnoručně na budku.

„Opravdu a skutečně si pana Macuru na mém vystoupení nepřeji. Mám z toho pána strach, proto jsem požádala městskou policii, aby nebyl vpuštěn dovnitř," prozradila Blesku sama Iveta. A na příchod vetřelce se s manželem Rychtářem připravili. Kostel byl totiž v obležení příslušníků policie.

Macura, který chce vidět Ivetu za každou cenu a bránit před sokem Rychtářem svou čest, se na místo dostavil ve svém bílém obleku a loknami na hlavě. "V tuto chvíli je za dveřmi kostela a poslouchá Ivetiny songy. Pohupuje se v kolenou a usmívá se. Nic zvláštního se neděje," řekl nám přímý účastník. Zpěvačka, která před půl sedmou vklouzla do kostela postranním vchodem, přišla ustrojená jako princezna v dlouhých bílých šatech. Popřála všem fanouškům krásný adventní večer a začala zpívat....

Celý průběh koncertu, který začal se skluzem, se nakonec obešel bez incidentu. Krátce před půl osmou Macura opustil kostel a v tichosti s úsměvem na rtech a zážitkem v srdci odešel. Iveta měla zase jednou "vyprodáno", musela přidávat a tak se zdá, že budou mít všichni účastníci té nesledovanější telenovely letošního roku přeci jen klidné svátky....

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám