Hlavní obsah
Článek

Roztomilá tvářička jí zůstala i v dospělosti, ale loni tato kráska neprožila zrovna nejšťastnější rok. Jeden z nejpohlednějších párů světového šoubyznysu je už minulostí.

Australská modelka Miranda Kerr byla fotogenická už v dětství, a to předurčilo její úspěšnou kariéru. Rodačka ze Sydney svou tvář a zejména dokonalé tělo spojila s módní značkou Victoria's Secret a stala se mezinárodní ikonou. Její sexy křivky propagující luxusní spodní prádlo zaujaly i herce Orlanda Blooma, který má díky dobrodružným filmovým ságám Pán prstenů a Piráti z Karibiku po celém světě davy fanynek.

Jeho srdce však patřilo jen Mirandě, již si po tříletém randění vzal za ženu. Z jejich lásky vzešel i dnes už tříletý syn Flynn, který se ovšem nedočkal příliš spokojeného dětství. Jeho slavní rodiče totiž dospěli k odloučení a oznámili, že plánují rozvod. Malý Flynn si tak bude muset zvyknout na náhradní maminku i tatínka. Zatímco Miranda Kerr tráví čas s australským boháčem Jamesem Packerem, představitel elfa Legolase má podezřele blízko k hollywoodské kolegyni Liv Tyler.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám