Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna je opravdu šťastná žena. Letos si pořídila nejen nové auto, ale také našla náruč muže, který ji miluje i s pár kily navíc.

Interpretka proslulá plnými ženskými tvary sice letos na hudebním nebi moc nezářila, ale přesto má důvod ke spokojenosti. Po nehodě, kvůli níž přišla na rok o řidičský průkaz, se opět vrátila do plnohodnotného života a zadeček si vozí v novém voze.

„Byl mi po roce navrácen řidičský průkaz. Už řídím, mám auto, strašně mě to baví. Jsem vášnivý řidič, jezdím furt, každý den,“ prozradí v pondělním Top Star magazínu Ewa, jíž by prospělo, kdyby občas udělal i pár kroků pěšky. Pravidelný pohyb je totiž základem tělesné zdatnosti.

To ale Ewu nemusí trápit, protože je šťastně zadaná. Kytarista Martin Chobot už ji má za čtyři roky v kapele pořádně prozkoumanou, a tak před ním nemusí mít ostych z toho, že vypadá nedokonale.

„Je to krásné, když toho člověka znáte zpoceného a unaveného v dodávce. Tam nefunguje ta fáze, že jdu na rande, nalíčím se a budu se snažit vypadat dobře,“ nemůže si Farna vynachválit nový vztah.

Reklama

Další články

Načítám