Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořádné ponížení zažili Václav Noid Bárta (43) se svojí přítelkyní Gabrielou Dvořákovou (35). Dorazili na párty, na kterou byli coby celebrity pozváni, a čekalo je nemilé překvapení. Museli do podniku projít přes detektor kovu. A to je Noid známý tím, že s sebou obvykle nosí vždycky nůž. Sám říká, že na obranu.

I tentokrát nůž u sebe měl. Ale na to, že by mu ho při kontrole sebrali, si nestěžoval. "Je dobře, že takové kontroly jsou. Po tom, co se v barech děje a konkrétně co se stalo včera tady v tom podniku, je to naprosto správné," řekl Super.cz Noid.

Párty se konala v pražském Coco Baru, kde byli den předtím na charitativním večeru Sámera Issy vážně pobodáni dva muži, jedním z nich byl bývalý olympionik, boxer Petr Horáček. Toho v baru napadli Albánci a Horáček skončil v nemocnici s vážnými bodnými ranami do srdce, plic a sleziny.

Proto zavedli v baru velmi přísné bezpečnostní opatření. "Druhý den jsme ihned zakoupili detektor kovu a každý, kdo do baru přijde, bude muset projít přísnou kontrolou," řekl Super.cz provozovatel baru DJ Uwa. A jak řekl, tak se také stalo. A kontrolou tak musejí procházet i všechny celebrity.

Reklama

Další články

Načítám