Hlavní obsah
Článek

Safírovou svatbu má za sebou herečka Gabriela Vránová s manželem Jiřím Kepkou a málem by na ni zapomněla. Ještěže v ten samý den chystala křest vína se svou vinětou! "Když jsem s kamarádem, tanečníkem Jirkou Zbořilem, vymýšlela, jak by měl křest odmoderovat, vypadlo z něj, že by se mohl spojit s oslavou našeho výročí a já si teprve v tu chvíli uvědomila, že jsem na něj zapomněla," přiznala Gabriela Vránová.

Slavilo se tedy dvakrát, čemuž odpovídal i počet hostů. Gratulovat přišli kolegové z herecké, ale i pěvecké branže, rolí kmotrů se ujaly herečky Simona Postlerová, Tereza Herz Pokorná a Vendula Křížová. Chybět nemohl ani syn oslavenců, režisér Ondřej Kepka, jeho bývalá přítelkyně, operní diva Andrea Kalivodová, nebo zpěvák Pavel Vohnout s členy své doprovodné kapely Blue Rocket.

"Opravdu mě těší vidět rodiče takhle spokojené," nechal se slyšet Ondřej Kepka, načež herečka Gabriela Vránová jako správná maminka pohotově zareagovala výzvou k sňatku. "No, měl bys sebou hodit, jestli chceš takhle krásné výročí také slavit! Přítelkyni máš, tak by mohla být příští rok svatba," upozornila syna. A Ondřej tentokrát nezapřel, že je syn svého otce, profesora matematiky, se smíchem začal počítat, jestli je teoreticky možné se safírové svatby dožít, když už mu bude 45 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám