Hlavní obsah
Článek

Zatímco celý svět bojuje proti cigaretám, v Česku je vše naruby. Nejenže slavné osobnosti nepodnikají žádné kampaně proti tabákovým výrobkům, ještě je veřejně podporují. Zpěvák Sámer Issa (38) dokonce přiznal, že kouří nejen cigarety. Oddává se také hašiši.

„Kouřím rád, protože si myslím, že to k showbyznysu patří. Kouří každý. V tomhle mě Praha zkazila. Nejraději ale kouřím po sexu,“ svěřil se Issa, který prozradil víc, než chtěl. Prý kouří i hašiš a nemůže si ho vynachválit.

To Alexander Hemala zůstal celý život věrný jen cigaretám a doutníkům. Sám ale jako jediný přítomný kuřák na Smoking Night přiznává, že se mu to vymstilo. „Kouřím od puberty. To jsme se s partou kluků schovali ve křoví a kouřili. Všichni jsme se pozvraceli. Někteří přestali, jiní kouří dál. Celoživotní kouření mi ale bohužel přivodilo bypass. Je prokázáno, že devadesát procent lidí s bypassem jsou kuřáci. Proto by s tím nikdo neměl začínat,“ dodal Hemala, který nyní kouří už jen doutníky.

Jitka Asterová prý kouří od puberty. Rozhodně nikdy nepřemýšlela, že by přestala. „Ráda kouřím. Cigareta je pro mě celoživotní vášní. Nejsem ale kuřák, který by kouřil na ulici. Spíš si zapálím u skleničky vína. Když se ale rozkouřím, nestačí mi někdy ani dvě krabičky za večer,“ svěřila se moderátorka, která si Smoking Night nemohla nechat ujít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám