Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blbá blondýna a internetová hvězda Nicky Tučková, kterou proslavil hit Rich boy, vyrazila do Nízkých Tater, aby si užila románek s komikem a hercem Lukášem Pavláskem. Románek si ale tento nesourodý páreček samozřejmě neprožil opravdově, ale jak je u Nicky Tučkové zvykem, v pořádně ujetém a vtipném vánočním videoklipu!

Píseň Weihnachten Liebe, může směle aspirovat na vánoční video roku. Lukáš Pavlásek, jehož si diváci pamatují jako Tydýta z reklamy na mobilního operátora, představuje zámožného Němce Kurta, do kterého se Nicky v Tatrách svým neopakovatelným způsobem zamiluje a prožije s ním milostný románek.

Nicky Tučková je známá svým rozkošným komolením angličtiny, ale tentokrát plynule přešla do němčiny a výsledek, který sami posuďte ve videu, stojí opravdu za to.

Natáčení probíhalo v Jasné v Nízkých Tatrách, a kromě exteriérů se točilo například v jednom luxusním boutique hotelu, kde si pár v klipu užívá romantickou večeři, v nedalekém aquaparku, na vrcholu Chopku či v moderní lanovce.

A jak se rozverné blondýnce v Tatrách líbilo? Na to už nám odpověděla svou originální angličtinou. „Aj láv mauntinz bikóz mač sexi bojz and girlz,“ odzbrojila nás svou odpovědí.

Reklama

Další články

Načítám