Hlavní obsah
Článek

Felix Slováček (70) konečně odtajnil informaci, kterého českého zpěváka na svých narozeninách tituloval označením pohlavního orgánu. Dotyčným překvapivě není božský Karel Gott (†80), jak spekulovala slovenská, a následně česká média, ale prý Domenico Martucci (47).

Sám italský hrabě nám popsal celou situaci, neboť byl při inkriminovaném rozhovoru Slováčka se Sisou Lelkes-Sklovskou (58) přítomen. „Popřál jsem Felixovi vše nejlepší k narozeninám a věnoval mu klíče od mého domu na Sardinii. Chtěl se tam totiž s Dádou podívat. Byla tam i Sisa, která se ho ptala, jaký jsem člověk a zpěvák," popisoval Martucci situaci, kterou zkreslila slovenská média, a dále uvedl: „Felix odpověděl, že jsem super člověk a skvělý zpěvák, ale v poslední době se chovám jako k***t."

Podle Martucciho Slováček nemůže pochopit, proč neustále bojuje o Ivetu Bartošovou. „Felix mně tohle klidně řekne do očí. Jsme přátelé, já snesu názor kamaráda. Vím přesně, jak to myslí a vlastně si vážím, že říká to, co si myslí," uvádí.

Italský hrabě se na známého klarinetistu nezlobí a tvrdí, že jejich přátelství neutrpělo. Oba se seznámili v roce 2009 na talentové soutěži v Bělorusku. Slováček na talentové soutěži ohodnotil výkon Martucciho plným počtem bodů.

Reklama

Další články

Načítám