Hlavní obsah
Článek

Statistiky filmového webu RottenTomatoes.com uvádí, že nejhorší herečkou od roku 1985 je půvabná Jennifer Love Hewit (32) a nejhorším hercem nepřekonatelný Chuck Norris (71).

Zaměstnanci magazínu Slate pátrali po nejlepších a nejhorších herečkách, hercích a režisérech. Jejich zjištěním bylo, že právě Jennifer má nejnižší hodnocení ze všech hereček moderní éry. Ani jeden z filmů, ve kterých hrála a které se dostaly do kin, nepřesáhl šedesát procent. Zvláštní ale je, že Jen je ceněnou televizní herečkou. Letos byla dokonce nominována na Zlatý glóbus za roli ve filmu The Client List.

Jennifer se stala známou díky roli v hororovém snímku Tajemství loňského léta, který zaznamenal obrovský úspěch. V roce 2000 si zahrála hlavní životopisnou roli v televizním filmu Příběh Audrey Hepburnové.

Prvenství v kategorii nejhorších herců získal Chuck Norris. Tento mistr bojových umění je nejznámější svou postavou z televizní série Walker, Texas Ranger, v níž ztvárnil postavu Cordella Walkera. Redaktoři Slate asi zapomněli na to, že podle nejrůznějších vtípků o Chuckovi je smrtelně nebezpečné ho jakkoliv urážet...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám