Hlavní obsah
Článek

Skandál z pondělního večera, kdy Iveta Bartošová (†48) oblažovala osm stovek uší svým zpěvem ve Svitávách, zatímco její manžílek Josef Rychtář (65) se svým podivným synáčkem třískali ve dvojici bezbranného návštěvníka koncertu s platnou vstupenkou Zdeňka Macuru (49), bude mít přece jen dohru. O případ se už zajímá policie, sám Ivetin ochránce a ještě nedávno údajně i milenec se rozhodl proti Rychtářovi zakročit. Podívejte se do fotogalerie na to, jaká zranění od nebezpečného říčanského rodáka má.

„Původně jsem to chtěl nechat být, protože po předchozích zkušenostech vím, že s jeho chováním policie nic nedělá. Ale půjdu na lékařské vyšetření a učiním rázné kroky, abych jeho agresi učinil přítrž. Přetekl můj pohár trpělivosti, tohle si k nikomu nemůže dovolovat,“ rozčiluje se Macura. A patrně oprávněně.

Nyní je mu třeba nesmyslně vyčítáno, že na Rychtáře zaútočil první, i když videa dokazují, že to bylo naopak. A odmítá i výtku, že si telefonicky objednal vstupenku na falešné jméno. Pořadatelé totiž nemají právo nikoho kádrovat. „Lístek do první řady jsem dostal náhodou, jiné už neměli,“ tvrdí.

A jak by si představoval, aby příště proběhlo setkání se stále ještě manželem Ivety Bartošové Rychtářem?

„Pochopil bych, že kdybych tam došel, přivítá mě pan Rychtář slovy: ‚Dobrý den, pane Macuro, pro mě jste velice vážený pán, protože jste v létě odvezl Ivetu do Itálie v době, kdy jsem se jako hovado o ni nedokázal postarat.‘ Taková reakce by byla logická a šlo by o normální chování. A ne aby mě bil,“ dodal Macura.

Reklama

Další články

Načítám