Hlavní obsah
Článek

Před vyvrcholením reality show VyVolení se ve vile sešli všichni odpadlíci, aby zavzpomínali na chvíle strávené pod dohledem kamer. Největší očekávání samozřejmě vzbuzoval střet Thomase se Zdeničkou.

Tito dva soutěžící si totiž ve vile prožili románek, ale jejich vztah neustál přechod do reality. Zatímco Zdenička se chtěla teprve poznávat, starší Thomas by měl rád všechno hned, a tak vzal zavděk i Silvií Řehákovou s porno minulostí, jíž Zdeničku nahradil.

Když Thomas při opětovném setkání dostal možnost zadat své bývalce úkol, pořádně si to vychutnal. Zdenička tak musela vytrpět ponížení v podobě plazení po zemi a postrkování kelímku nosem. Thomas se tímto výjevem bavil, ale ostatní VyVolení nestačili kroutit hlavou.

Zneuctěná Zdenička si to ovšem nenechala líbit a Thomas od ní schytla urážku, že tráví příliš času v solárku, což mu zvýrazňuje vrásky. „Jako Šeda nebo Pavlík? Já myslel, že se ti to líbí!“ narážel Thomas na Zdenčiného expřítele Michala Šedu a kamaráda Pavla. Nakonec přiznal, že si do solárka jednou týdně zajde, ale Zdenička se domnívá, že je to minimálně třikrát častěji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám