Hlavní obsah
Článek

V době, kdy se Iveta Bartošová (†48) asi po miliónté snaží vyškrábat nahoru a vypadá i docela dobře, se na základě její tolikrát opakované historky o tom, jak maturitu získala podvodem (místo znalostí předvedla komisi zpěv), ozvala Áňa Štaidlová. Té Bartošová před revolucí odloudila manžela Ladislava Štaidla (opáčko si dala nedávno s přebráním Josefa Rychtáře jeho bývalé ženě). Co o kontroverzní pěnici říká? Dost drsné věci!

„Všechno získala podvodem nebo podrazem,“ napsala na svou sociální síť. A přidala, že Iveta nikdy žádnou rodinu neměla. Narážela tím na fakt, že snad celý dospělý život Iveta sebe a okolí přesvědčovala, jak je vše sluníčkové a úžasné, jak má vedle sebe úžasného chlapa, jak skvěle fungují jako rodina, realita byla však většinou úplně jiná a po čase už zakládala rodinu novou.

A jak vidí nynější manželství Ivety? „Otevřeš skříň nebo ledničku a vypadne Džambulka. Hned za ní se vyvalí vykulený Cucík. Ti dva nezahynou přirozenou smrtí, to považuju za zcela vyloučené,“ napsala.

Zcela rezolutně se však brání nařčením, že ani po tak dlouhé době nevydýchala, že exmanžel jí utekl za Bartošovou. Prý se jejím životem jen baví jako každý jiný.

Reklama

Další články

Načítám