Hlavní obsah
Článek

Síť hotelů Travelodge vypracovává koncepci rozvoje do roku 2030. Podle vedení se mohou hosté těšit na skutečně futuristické radovánky. Hotely totiž prý v té době budou nejen místem k přespání, ale také rekreačním, výcvikovým, o zdraví pečujícím, zábavným a omlazujícím střediskem. Na každém pokoji budou pak zdarma virtuální milenci na dálkové ovládání.

„Dálkově ovládané virtuální milování bude realistické už v roce 2030. Umožní spojit se a milovat s kýmkoli na dálku. Páry budou moci také těžit z možnosti propojit periferní nervový systém přes aktivní kožní elektrody a užít si tak větší požitek z milování,“ míní futurolog Ian Pearson, který studii pro Travelodge vypracoval.

Každý si pak bude moci s virtuálními technologiemi udělat z partnera Brada Pitta či z partnerky Angelinu Jolie. „Oba partneři budou schopni vnímat pocity a emoce toho druhého. Speciální aktivní čočky budou měnit trojrozměrný obraz na sítnici a budou umožňovat úpravu partnera podle fantazie,“ tvrdí Pearson s tím, že bude na jednotlivcích, zda si svou vizi o protějšku nechají pro sebe.

Podle něj také v roce 2030 budou schopny hotelové pokoje podle spánku diagnostikovat některé choroby. Elektropozitivní vlákna v povlečení budou sbírat informace z kůže a budou měřit puls i tlak krve.

Související témata:
Vize

Reklama

Další články

Načítám