Hlavní obsah
Článek

Zklamání. Jedině tímto slovem lze charakterizovat to, co cítí tisíce fanoušků dokonalého pozadí Pippy Middleton (40).

Ta totiž navzdory všem očekáváním nevyhrála aktuální ročník populární britské ankety o zadeček roku. A nejen to. Porazila ji padesátiletá televizní hvězda Carol Vorderman, jejíž pozadí je podstatně výraznější než to Pippino. V kategorii mužů pak zvítězil tanečník Anton du Beke (44).

Organizátoři ankety, která poprvé proběhla v roce 1976, tvrdí, že hlasy pro moderátorku se začaly hrnout poté, co se na stránkách novin objevila ve velmi obtažených šatech, jež její sošné pozadí ještě více zvýraznily.

„Jsem opravdu překvapená a lichotí mi, že jsem tu cenu dostala v této fázi mého života,“ reagovala padesátiletá hvězda podle deníku The Daily Telegraph. „Vždy jsem měla podezření, že je spousta lidí, kterým dělá radost vidět mé pozadí. Toto podezření se tak stalo zábavnou realitou,“ dodala.

Tony Edwards, který udílení cen organizuje, ale připustil, že Pippa byla až do svatby své sestry Kate (42) s princem Williamem téměř neznámá. Nikdo pro ni tedy do té doby nehlasoval.

„Po královské svatbě pro ni přišlo opravdu mnoho hlasů, ale od té doby do nynějška neuteklo ani šest neděl. Spousta dalších hvězd měla daleko více času sbírat hlasy,“ vysvětlil. Pippa tak má šanci zvítězit příští rok.

Reklama

Další články

Načítám