Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Měla to být show, která se tu jen tak nevidí. Velké pódium a výprava jak z koncertů zahraničních megahvězd, světelná show, zpěv, až by se budovy otřásaly v základech, posléze stovky nadšených dopisů. Nic z toho se ale konat nebude. Nebo jen z části. Zpěvák a skladatel Vašek Noid Bárta (43) musel na poslední chvíli zrušit své turné. A snad jako jediný umělec v republice nelže a přiznává: „Neprodaly se lístky. Měl jsem asi moc velký sebevědomí, ale zatím na to zkrátka ještě nemám, abych vyprodával sály,“ prohlásil sympaticky Noid.

„Předprodej lístků se nezdařil podle očekávání. Nevyplatila by se výroba kulis, pódia, pronájem světel a podobně. Mrzí mě to, ale co se dá dělat. Ještě asi nejsem tak velký pán,“ krčí rameny skromně Noid. Ten odmítl všechny nabízené verze od nemoci až po kolaps, které se měly předhodit jeho fanouškům, aby neměl ostudu, a raději přiznal barvu.

„Letos se mi podařilo všechno, na co jsem sáhnul. Daří se mi v práci, splnil jsem si několik snů a našel ženu svého života. Občas ale od života člověk musí dostat ťafku, aby padl čumákem na zem a byl pokorný. Na druhou stranu je fajn, že je všechno ještě přede mnou. Nechtěl bych být takhle mladý už na vrcholu. Pořád mám co dobývat,“ řekl Super.cz Vašek.

Fanoušci ale o jeho vystoupení stejně nepřijdou. Hned dva koncerty se budou konat na jaře v pražském Karlíně. Zazní na nich slavné české a zahraniční hity v úpravě pro symfonický orchestr, Bárta zazpívá songy z muzikálů a mezi hosty nebudou chybět Bára Basiková, Emma Smetana, Ondřej Brzobohatý a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám