Hlavní obsah
Článek

O jejich vztahu, o němž jsme informovali jako první, se sice ví, ti dva ho ale dlouho tutlali. Vašek Noid Bárta (43) a Gabriela Dvořáková (35) si užívali soukromé intimity a zásadně spolu nechodili na společenské akce, aby se nedostali do hledáčku fotografů. Nyní se rozhodli prolomit hradbu mlčení a Super.cz jako prvnímu médiu tento páreček zapózoval. Podívejte se do fotogalerie, jak to zamilované dvojičce sluší!

„Můj předchozí vztah s Eliškou Bučkovou byl neustále propíraný médii a tenhle jsem si chtěl uchránit pro nás dva. Ještě by se psalo, že jsme spolu jen kvůli tomu, že se chceme ještě více proslavit, což je absolutní nesmysl. Ten půlrok bez zájmu veřejnosti nám bylo krásně a jeden druhého jsme poznali asi skoro dokonale. Teď už to nemá smysl tajit,“ říká Vašek, proč vztah s přítelkyní tutlal.

Super.cz byl u toho, když ti dva poprvé navázali kontakt. Václav zjišťoval, jakou povahu Gábina má (bál se, aby nešlo o modelku s pro ně typickými neduhy), a když od nás dostal ty nejlepší reference, s Gábinou se spojil. „I když jsem při setkání počítal s tím, že za deset minut zahraju, že mi někdo volá a musím vypadnout, během té chvíle jsem zjistil, že je to úžasná ženská. Za půl hodiny jsem ji držel za ruku a od té doby jsme spolu,“ přiznal Vašek, jak se vlastně s učitelkou Gábinou seznámil.

Kantorka a modelka si sice ještě tři měsíce držela vlastní byt, pak ji ale zpěvák donutil, aby ho pustila a byla už jen stále s ním. Líbí se mu, jak je pozitivní, že mu vytváří zázemí, a coby Štír jako on má stejný náhled na svět.

I Dvořáková si má na svém klukovi čeho vážit. „Vašek by se pro mě rozdal. Chrání mě úplně před vším, je to ten chlap s velký Ch. Mám s ním pocit bezpečí. Myslím, že se jednou dokáže postarat o rodinu. Vážně přemýšlím o naší společné budoucnosti. Zjistila jsem, že potřebuji být na někoho pyšná, mít po boku partnera, který něco umí, něco dokázal a já k němu mohu vzhlížet. To všechno Vašek splňuje,“ rozplývá se nádherná Gábina.

A proč se ji Vašek vůbec rozhodl poprvé oficiálně představit světu? Natočil totiž videoklip ke své krásné písničce Moře kupodivů, kde exoticky vyhlížející dívka vystupuje. „Už by vypadalo hloupě, kdybychom náš vztah dál tajili,“ přiznal Noid. Klip má právě v těchto chvílích premiéru a my vám ho již brzy na Super.cz představíme!

Reklama

Další články

Načítám