Hlavní obsah
Článek

Nedávný článek Super.cz o tom, že žena nápadně podobná Vendule Svobodové (52) se odhalovala jak levná kurtizána v baru (sama šéfka nadace Kapka naděje svou identitu nepotvrdila, ale částečně naznačila, že by mohlo jít o ni), vyvolal velmi ostrou reakci jejího bývalého muže Patrika Auše. Přečtěte si, jak velmi nelichotivě o své exmanželce hovoří!

„To je neštěstí, ta Vendula… Jeden z důvodů našeho rozvodu byl chlast, ne můj, ale její. Vždy se chovala k lidem jako dobytek a šl***a,“ napsal na svou sociální síť Patrik Auš. Ten se bojí, aby Vendulin syn Kuba nebyl terčem posměchu dětí, až se o chování jeho maminky dozvědí.

„Děti jsou děti a servítky si neberou. On je pořád akorát s chůvou, zatímco ona chlastá po barech, a tak to bylo vždy! Je mi líto Kuby,“ opřel se do své bývalé ženy, kterou na námi uveřejněném snímku okamžitě poznal. „Ale to není nic novýho. Tenhle rok je to (divoké paření v baru – pozn. red.) už potřetí,“ uzavřel Auš, podle něhož by se Svobodová neměla chovat jako laciná kurtizána.

Ten se s Vendulou nerozešel v dobrém. Posílali si drsné mediální vzkazy, Vendula o něm hovořila jako o psychopatovi a právě též jako o alkoholikovi. Auš dodnes nemůže přenést přes srdce, že mu jeho bývalka odmítá půjčovat svého syna Jakuba, kterého odmalička vychovával. Vdova po Karlu Svobodovi se hájila tím, že jde o nevyzpytatelného jedince a že z něj jde strach.

Reklama

Další články

Načítám