Hlavní obsah
Článek

Dcera módní návrhářky Donatelly Versace (56) Allegra Versace (24) poskytla rozhovor italskému časopisu La Repubblica, ve kterém mluví o svém velkém problému - anorexii.

Veškeré komentáře k jejímu boji se zákeřnou nemocí, které se dostaly na veřejnost v roce 2007, pro ni byly velmi bolestivé. “Říkám tomu období nepřítomnosti. Byla jsem ztracena v myšlenkách a nemohla jsem konfrontovat realitu. Především jsem chtěla jediné. Být nikým. Nebýt poznávaná, nebýt lovená,“ řekla Versace.

Allegra byla na jaře roku 2007 hospitalizována. Lékaři ji museli napojit na umělou výživu. Tehdy dvacetiletá Versace, která v osmnácti letech zdědila po svém milovaném strýci Giannim majetek v hodnotě 12 miliard korun, vážila pouhých 32 kilogramů. "Vypadá doslova jako smrtka," řekl novinářům jeden ze zaměstnanců firmy Versace. "Ruce i nohy má jako hůlky a má také nepřirozenou barvu v obličeji. Nikdy jsem nic takového neviděl," prohlásil. Lidé z jejího okolí tvrdili, že hlavním viníkem je její matka Donatella. Ta totiž ze své dcery dělala módní ikonu už od útlého dětství.

Allegra říká, že stále preferuje anonymitu. “Strávila jsem nějaký čas spoluprácí s neznámým italským designérem, pomáhala jsem mu organizovat módní přehlídky a reklamy. Ale nejlepší věcí na této práci je to, že jsem nikdo.“

Italská dědička světoznámé luxusní značky momentálně studuje módní návrhářství v USA. Přejme jí, aby se co nejdříve dostala ze spárů zlé nemoci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám