Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marii Doležalovou, která se teď objevuje v Cestách domů, známe jako Sašu ze sitcomu Comeback, ale na plátně se poprvé objevila ve snímku Pusinky, kde se líbala hned se dvěma ženami. Jaké to vlastně bylo?

"Pořád dokola a marně vysvětluju, že před kamerou je úplně jedno, jestli se líbáte se ženou či s mužem. Obojí je stejně nepříjemné. Naštěstí už to snad pochopil aspoň můj přítel," doufá Doležalová. Nikdy ji u toho ale na vlastní oči neviděl.

"Líbala jsem se jen před kamerou, v divadle, kam chodí na moje představení, zatím ne," vysvětlila Marie, která má za sebou focení pro Cesty domů a na snímcích vypadá jako femme fatale, i když ve skutečnosti by jí leckdo hádal patnáct let.

"Samotné focení mne bavilo, ráda si vyzkouším novou polohu i styling, stejně jako u hraní. Ale moje kamarádka říkala, že na těch fotkách nejsem já, že je to nějaká modelka, která toho ze mne v sobě moc nemá," míní herečka, která se nechala vylepšovat v rámci zkrášlovacího odpoledne pro seriálové herečky.

Jen o oblečení prý nešlo, i když není na kůži a krajky v civilu zvyklá a dává přednost svěžímu dívčímu outfitu. "V divadle jsem také oblečená různě. Teď zrovna zkoušíme Na Fidlovačce hru Až naprší a uschne a tam vyjdu na scénu v kraťáscích a košilce. Ale to je postava, kterou ztvárňuji - rozmazlená holka," vysvětlovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám