Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) se poprvé pochlubila romantickým videozáznamem z červencové svatby s fotbalistou Tomášem Řepkou (50). Přísně tajná veselka se konala nedaleko Karlštejna a modelka z ní doposud nezveřejnila žádné oficiální záběry.

Až teď se o nádherné chvíle štěstí podělila s ostatními. Na dojemné momentky ze svatby krásné modelky a drsného fotbalisty se podívejte v přiloženém videu.

Ten, kdo si Tomáše Řepku zaškatulkoval jako šíleného fotbalistu s proslulými blikanci, jemuž je radno vyhnout se obloukem, musí valit oči, když vidí, jaký je to v soukromí galantní muž, jenž se ke své ženě chová jako pravý gentleman. Řepka pod drsnou slupkou ukázal svou něžnější tvář, což je patrné z každého svatebního záběru.

„Myslím si, že lidé, kteří našemu vztahu nepřáli a nevěřili nám, musí po zhlédnutí videa uznat, že je z něj vidět, jak moc se milujeme,“ svěřila Super.cz Vlaďka Erbová, jež svatební záznam viděla poprvé před třemi dny.

„Musím říct, že to skončilo slzami. Okamžitě se mi vrátily vzpomínky na svatební den, který byl pro mě a Tomáše výjimečný,“ dodala modelka.

Erbovou a Řepku oddával farář Dobroslav Makovička z Apoštolské církve, která umožňuje církevní sňatek i rozvedeným osobám. Budoucí manželé s farářem ještě před sňatkem dlouze rozmlouvali, což pro oba hodně znamenalo.

Modelka si svůj velký den užila také proto, že si najala svatební koordinátorku a nemusela vůbec nic řešit. „Koordinátorce jsme jen zadali, do jakých barev chceme, aby svatba ladila, jinak jsem dopředu vůbec nic nevěděla a všechno pro nás bylo příjemné překvapení. Nemuseli jsme nic zařizovat, ničím se stresovat, jen jsme se celý den těšili a nakonec si všechno bez nervů užili,“ uzavřela šťastná Erbová.

Reklama

Další články

Načítám