Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítěz Česko-Slovenské SuperStar Lukáš Adamec (37) se dostal do křížku s Novou. Televize mu zakázala na večírek pro SuperStar přivézt přítelkyni Petru, a tak se Lukáš zdržel půl hodiny a nenápadně se z mejdanu ztratil. Pochopitelně chtěj svůj triumf oslavit s nejbližšími. Smlouva, nesmlouva.

Není divu, že kvůli brunetce Petře vzal zpěvák roha. Je to pořádná kost! Když byl Adamec chvíli bez dozoru, zmizel jak pára nad hrncem. "Moc mě mrzelo, že tam Petra nemohla být se mnou. Nova mi to zakázala. Bylo mi řečeno, že by její přítomnost nebyla vhodná," vysvětlil důvod svého brzkého odchodu z večírku Adamec.

"Na party byla omezená kapacita, tak je možné, že se tam někdo nedostal. Samozřejmě nás to mrzí," vysvětlila mluvčí ČeskoSlovenské SuperStar Lucie Juráčková.

Kapacita sice omezená byla, ale určitě by jedna pohledná brunetka problém nebyla. S doprovodem měli umožněný vstup všichni bývalí finalisté SuperStar, včetně řady vyhaslých hvězdiček jako například Denis Lacho nebo Michael Hudček. Adamec tak po přímém přenosu poskytl pár rozhovorů a hurá nenápadně pryč.

Aby toho nebylo málo, dolehla na něj únava a tak ještě zaspal na Snídani s Novou, kde měl být jedním z hostů. Čtyřiadvacetiletý Adamec očividně nebude jen loutkou v rukou mocných bossů televize. Nova se má na co těšit. Tenhle charismatický kluk sebou vláčet nenechá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám