Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce a zpěváka Romana Vojtka (52) máme zafixovaného jako představitele kladných hrdinů, kteří maximálně na chvilku ulítnou jako v seriálu Vyprávěj, ale pak se vrátí k ideálním morálním a etickým hodnotám. Už ho to ale tolik nebavilo a je rád, že se ze škatulky vymanil.

"Přehoupla se mi čtyřicítka a je to tady. Jen vejdu na jeviště a nechám popravit tři lidi. Tohle se hraje samo," pochvaloval si Roman Vojtek po premiéře muzikálu Zorro. "Vždycky jsem hrál takové zamilované joudy, tak je to osvěžující," svěřil.

Problém ovšem je, že na představení, ve kterých momentálně hraje, rozhodně nemůže vzít svoji tříletou dceru. "Přemýšlel jsem o tom, ale nejde to. Tady jsem hrozně záporný, jinde se zase převlékám za ženu. To není nic pro malé holčičky. Takže na premiéru mohla jen manželka s její sestrou," dodal.

V muzikálu se Roman objevuje i do půl těla a byli jsme mile překvapení, jak dokonale vysportované má tělo. "To víte, starám se o sebe jako každý chlap. Steroidy, depilace a tak dále," žertoval. Pak ale upřesnil, že je bývalý gymnasta a postavu si udržuje každodenní stovkou kliků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám