Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Izolace od okolního světa občas s hormony VyVolených pořádně zamává. Soutěžící se pak předvedou ve stavu, v jakém je jejich příbuzní nejspíš neznají.

Po odchodu Thomase byla o muže ve vile nouze. Jediným potenciálním milencem totiž zůstává Honza, ale zajistit zábavu pro pět dam není v jeho silách. Když došlo na svlékací mejdan a následné vodní radovánky, soutěžící si tak museli poradit po svém.

Zatímco se Pavlína věnovala porovnávání svých prsou se Zdeňkou, statná samice Romana si k řádění vybrala Nikol. Nejprve obě odhodily podprsenku a poté k sobě měly ve vodě blíže, než by se dalo očekávat. Nahá Nikol se ke své kolegyni z vily přitiskla zády a Romana neodolala pokušení sáhnout si na její ňadra.

Sestava vily se už ovšem obměnila, a ostravská matka se tak dočkala dvoumetrového siláka Jana, který se netají slabostí pro ženy a jídlo. Další vířivkovou párty by tak mohli prožít společně.

Reklama

Další články

Načítám