Hlavní obsah
Článek

Když televize VyVoleným připravila večírek vrcholící alkoholovými hrátkami spojenými s intimním sbližováním, Ládíkovi se rozzářily oči. Konečně se mohl dotknout břišních svalů Honzy.

S alkoholem se ve vile nešetří a jeho konzumaci je občas potřeba zpestřit. Veškeré nádobí tak šlo tentokrát stranou a řízný nápoj se podával z pupíku ve stylu tzv. bodyshotu. Místo opíjení tak šlo především o intimní zábavu, při níž se VyVolení opět odhalovali.

Soutěžící se vystřídali v několika kombinacích, ale zlatým hřebem večera bylo sblížení Ládíka s Honzou. Nesmělý panic, který se ve vile přiznal k homosexuální orientaci, si užil jednoznačně nejpevnější tělo letošní řady, jehož majitelem je Honza. To pro Ládíka bylo větší slastí než alkohol, který stékal po Honzových břišních svalech.

Na kolegu se vrhnul s velkým nadšením a patrně prožil jeden z nejdivočejších zážitků svého doposud na erotiku skromného života. Honza ale při společných hrátkách až tak nadšeně nevypadal. Pro výhru ve výši pěti miliónů korun je ovšem občas nutné nějaké to zlo přetrpět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám