Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To tu ještě opravdu nebylo. Česko Slovensko má talent navštívil hadí muž. Takhle ohební nejsou ani nejlepší jogíni. Ten člověk snad nemá kosti v těle. Varování Super.cz: Tohle snad doma ani nezkoušejte.

Charismatický devětačtyřicetiletý Mukhtar Contortion svými schopnostmi naprosto šokoval celé divadlo včetně porotců a moderátorů. Co on dokáže se svým tělem… Těžko uvěřitelný výkon tohoto „bezpáteřního“ pána z Ruska jste v životě neviděli.

Podívejte se v naší galerii, co všechno hadí muž dokáže. Zítřejší Talent ale bude obohacen i o další hvězdičky. Uvidíte malujícího vyučeného automechanika „Malýho Dejva“, který i přesto, že když přijel na casting a neměl ani na cestu zpátky, odcházel z pódia s 500 euro v kapse od Jara Slávika. Ten byl z jeho obrazu tak nadšený, že ho od něj na místě rovnou koupil! "Tolik peněz jsem snad v životě neviděl! Teď jsem bez práce, a tudíž nemám ani peněz nazbyt. Kdyby mi produkce nezaplatila cestu a náklady na malířské potřeby, nemohl bych si dovolit na casting vůbec dojet,“ svěřil se dojatý Dejv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám