Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vnadná Američanka Kim Kardashian na sobě musí neustále pracovat, aby vypadala dobře. Jak již dříve přiznala, má sklony k tloustnutí, a to především v oblasti zadečku a stehen. Ale právě na těchto svých křivkách si postavila kariéru jako modelka a herečka. Jelikož je Kim velice malého vzrůstu, většinou se na veřejnosti objevuje pouze na vysokých podpatcích prodlužujících nohy a ve stahujících šatech. V upnutých legínách a sportovních botách jsou tak nedostatky postavy mnohem patrnější a tentokrát nepomohla ani černá barva, která opticky zeštíhluje.

Kim měla namířeno do posilovny Barry’s Bootcamp v Los Angeles a paparazzi se mohli přetrhnout, aby zachytili její pozadí. Zaoblené křivky Američanky Kim se sice nemusí zamlouvat každému muži, ale co jí rozhodně nelze upřít je charisma a ženskost. Z jejích kočičích očí, svůdných rtů, plného dekoltu a právě především kulatého zadečku mnoho mužů šílí. Nevadí jim ani její přiznání, že nosí stahovací spodní prádlo, které rozhodně jinak není ani trochu sexy.

Kim je nejslavnější ze tří sester, ale Kourtney a Khloe Kardashian jsou především v USA a Velké Británii rovněž populární. Lidé všechny tři dámy znají především z reality show Keeping Up with the Kardashians.

Svůdná Kim se narodila v Los Angeles a je dcerou významného amerického advokáta Roberta Kardashiana a podnikatelky Kris Jenner. Třicetiletá brunetka vlastní spolu se svými dvěma sestrami rozsáhlý butik s oblečením D-A-S-H. V roce 2007 se objevila v Playboyi a v magazínu FHM. V tomtéž roce se dostalo na veřejnost i její domácí pornografické video s bývalým partnerem, zpěvákem Rayem J. V současnosti je Kim zasnoubená s basketbalovým hráčem Krisem Humphriesemm od kterého před pár dny dostala zásnubní prsten téměř za 35 miliónů korun.

Reklama

Další články

Načítám