Hlavní obsah
Článek

Americký herec Sen Penn (50) má náladu pod psa. Po půl roce totiž skončil jeho romantický vztah s krásnou kolegyní Scarlett Johansson (26). Důvody rozchodu zatím nejsou známy, napsal The Daily Mail.

O tom, že mezi milenci není vše v pořádku, se začalo spekulovat už v květnu, když Scarlett odmítla s Seanem přijet na filmový festival v Cannes. Nyní rozchod potvrdily informované zdroje magazínu People.

Herecká dvojice se dala dohromady teprve letos v lednu, svůj románek pak dlouho tajili. Jejich mluvčí dokonce vztah přímo popírali. „Scarlett a Sean spolu nechodí. Jsou už léta přátelé. Nic víc, nic míň,“ prohlásil v únoru mluvčí.

Jenže pár se mnohokrát podařilo nachytat fotografům - chodili spolu běhat, jezdili na výlety, flirtovali na obědě v Los Angeles. Nakonec se Sean a Scarlett nechali vyfotit, jak se drží za ruku na večeři se zpravodaji z Bílého domu.

Scarlett v prosinci po dvou letech požádala o rozvod s manželem Ryanem Reynoldsem (34). Sean se s manželkou Robin Wright (45), se kterou má dceru Dylan (20) a syna Hoppera (17), rozvedl loni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám