Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Cher chtěli pořadatelé zimní olympiády v Rusku přilákat na zahajovací ceremoniál. Jenže americká hvězda jim vzkázala, že kvůli homofobii a zákonu perzekuujícímu homosexuály, bisexuály a transgender osoby do země rozhodně nepojede. Cher se měla stát v Soči ambasadorkou her.

„Nemůžu jmenovat přímo, ale můj kamarád zavolal někomu, kdo je velkým oligarchou, a požádal mě, zda bych se nestala ambasadorkou olympiády a nezahájila hry. Okamžitě jsem řekla ne. Chci jen vědět, proč veškerá ta nenávist vůči gayům v Rusku tak vzplanula. Řekl mi, že Rusové to necítí stejně jako ruská vláda,“ prohlásila sedmašedesátiletá Cher.

Americká diva také přiznala, že ji dlouho děsila přeměna pohlaví její dcery, která se stala synem. Z Chastity je dnes muž Chaz.

„Když mi to Chaz prvně řekl, že do toho jde, a proces začal, byla jsem vyděšená. Jednou jsem zavolala Chazovi a zapomněl si změnit nahrávku v hlasové schránce a měl starý hlas. To mnou trochu otřáslo. To jsou malé změny, které si ale jako matka navždy zapamatujete,“ dodala Cher.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám