Hlavní obsah
Článek

Herec Jiří Mádl (37) má ale smůlu! Kvůli roli ve filmu Bohdana Slámy Čtyři slunce musí v těchto dnech nosit pankáčský účes. A už se mu to stalo málem osudným. "Vyhlédli si mě skinheadi," svěřil se Super.cz Mádl.

"Lidi říkají, že s tím účesem vypadám drsnější. Když jsem zády a vidí ten účes, tak to je vidět hodně. Třeba skinheadi nemají rádi pankery, takže už jsem taky slyšel: Počkáme si na něj. až vyjde z obchodu. To je nepříjemný. Šel jsem jim ale vysvětlit, že jsem herec a že ty blbé pankery hraju a že s tím samozřejmě vůbec nesouhlasím. Jinak s tím samozřejmě souhlasím, jenom jsem nechtěl, aby mi rozbili držku," směje se Jirka.

Naposledy prý dostal nakládačku v patnácti letech, když šel na pomoc kamarádovi. "Dostal jsem nakonec víc jak on," krčí rameny. Spolu s kamarádem a kolegou Vojtou Kotkem natočil videoklip Slepec hovno vidí. "Je to kontroverzní název. A je mi jedno, jestli to někomu bude vadit. Točím pro inteligenty a ne pro hovada," nebere si servítky mladá hvězda českého filmu, která si ale pochvaluje spolupráci s nevidomým objednavatelem klipu, šéfem Brailcomu Janem Buchalem. "Byla s ním prča. Říkal nám, ať zatáhneme břicha. Asi už i nevidomí vědí, jak jsme tlustý," usmívá se.

Pak si Mádl rozpomněl, kdy naposledy sám houby viděl. "V Berlíně jsem v pokoji, který neznám, běžel ke stolu vypnout lampičku. Když jsem ji vypnul, rozeběhl jsem se k východu a hodil jsem strašnou držku přes postel. Možná jsem si zlomil ještě nohu a nalomil tu postel. Je prostě blbé nevidět," usmívá se Jirka Mádl závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám