Hlavní obsah
Článek

Herec a režisér Vojta Kotek (36) přiznal nový vztah a promluvil o počtu svých dosavadních milenek! V rozhovoru pro Super.cz jich přiznal desítky. "Ale s odřenýma ušima," prozradil.

"Já to nepočítám. Stovky jich určitě nebyly. Desítky možná. Nejsem zas až takový kanec. Jsem typ, který úplně za každou cenu nevyhledává vztahy na jednu noc. Většinu roku jsem sám. Pak to nějak s někým na chvilku zkusíme. Ono to nevyjde a jsem zase sám," tvrdí Vojta s tím, že kvůli pracovní vytíženosti nemá čas své vztahy rozvíjet. Momentálně je ale zadaný.

"Mám přítelkyni. Jsme spolu pátý měsíc. O dětech se moc zatím nebavíme," směje se. Jeho partnerka si už ale na něm našla vady na kráse. "Nejčastěji mi říká, že jsem tvrdohlavý. Když není po mém, je to problém. Říká, že jsem hysterický," říká idol dívčích srdcí.

Kotka jsme spolu s kolegou Jirkou Mádlem zastihli na představení klipu Slepec hovno vidí, který Vojta režíroval. Spolu s Jirkou si v něm zahrál, aby tak pomohli Centru podpory pro zrakově postižené žáky. Klip neziskové společnosti Brailcom chce teenagery seznámit s pomůckami, které nevidomým pomáhají v každodenním životě. Sám Vojta sice brýle nosí, ale jde prý spíš o legraci.

"Vidím zatím ještě docela dost dobře. Ale už se mi taky stalo, že jsem špatně viděl. Pomáhá tomu noc. Mé zhoršené vidění bývá také podpořeno mírou veselosti a společenské unavenosti. Naposledy jsem si narazil hlavu, měl jsem otřes mozku a ztratil jsem paměť," uvedl nadějný umělec, který nedávno dokončil za režisérským pultem dabing filmu Auta 2, herecky se zúčastnil nového snímku Alice Nellis a příští týden ho čeká dabování hlavního hrdiny posledního filmu ze série Harry Potter. "Budu to mít konečně z krku. Nikdy jsem se s ním neztotožnil, nechytl mě příběh ani knihy. Nemám k tomu tak velký citový vztah," dodal Vojta Kotek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám