Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Michal David objevil na Slovensku mladinkou talentovanou zpěvačku Alžbětu Bartošovou (19), přivedl ji do muzikálu Kat Mydlář. Všichni místní chlípníci v divadle si na ni brousili zuby. Dan Hůlka, Petr Kolář i Marian Vojtko měli smůlu. Betka žádného vlčáka šoubyznysu nechtěla. Super.cz ale svěřila, že v muzikálu přesto našla lásku. Je to mladý tanečník Matěj Cichra.

"Jsem zamilovaná," svěřila Betka, která stále pendluje mezi Prahou a Bratislavou. Tam účinkuje ve dvou muzikálech a donedávna tam i studovala střední školu. "To už mám, chválabohu, za sebou. Posledního května jsem odmaturovala. Na tři dvojky a trojku z angličtiny," upřesnila. "Jsem ráda, že jsem to takhle zvládla. Původně jsem si kvůli Katu Mydlářovi dokonce chtěla rozložit poslední ročník," dodala.

Bartošová se kvůli nové lásce shání po dalších pracovních příležitostech v Praze. "Zkoušela jsem konkurz na muzikál Quasimodo. Dostala jsem se mezi pět adeptek na hlavní ženskou roli, ale nakonec vybrali jiné holky," svěřila smutně. Nyní se snaží dostat do muzikálu Vánoční zázrak Janka Ledeckého. Na konkurzu se potkala i s mnoha kolegyněmi z divadla Broadway jako je Kamila Nývltová, Olga Lounová nebo Radka Fišarová.

Reklama

Další články

Načítám