Hlavní obsah
Článek

Herečky Catherine Zeta-Jones (43) se podle deníku The Sun velice dotklo prohlášení jejího muže Michaela Douglase (79), že rakovinu hrtanu způsobila jeho záliba v orálním uspokojování žen. Konkrétně jako viníka označil virus HPV, který se právě touto formou může přenést.

Vzhledem k tomu, že manželi jsou Catherine a Michael již dlouhých třináct let, veřejnost ji mohla vnímat jako nositelku viru a důvod hercovy nemoci, ačkoli to se on později krkolomně snažil vyvrátit. Pokud však Zeta-Jones není přenašečkou viru, kdo tedy? Stalo se tak ještě před seznámením s jeho krásnou ženou, nebo jí snad zahýbal? Douglas celou záležitost nikdy pořádně nevysvětlil, a to bylo prý pro herečku poslední kapkou. Dosud se přitom věřilo, že iniciátorem krachu manželství byl spíš Douglas.

Celá aféra jistě nepřispěla ani k hereččině problémům s psychikou. Z depresí se léčila už dvakrát, naposledy letos v květnu. Herečce byla před časem diagnostikována bipolární porucha, dříve označována jako maniodepresivní psychóza.

O partnerských problémech mezi oběma se hovořilo již v únoru, ale oficiálně se potvrdily teprve v úterý, kdy jejich mluvčí prohlásil, že si dvojice dává v manželství pauzu.

Reklama

Další články

Načítám