Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Slouková (34) začala chodit s hercem Čestmírem Řandou. V tu chvíli se v domovské kapely Terezy strhly velké boje. Podle manažera a zakladatele Abba Stars Dana Dobiáše je na vině Řandovo chování. Ten zase uvádí, že se kapela zachovala k jeho holce sprostě. Kapela se s Terezou po sedmi letech spolupráce rozloučila minulý týden.

"Tereza byla normálně vyloučena ze skupiny Abba Stars. Neunesla to," tvrdí Dobiáš. "Její partner Čestmír Řanda nevybíravým způsobem zasahoval do chodu kapely. Asi si myslel, že nás bude manažerovat a vydělá si na ty své stotisícové dluhy," rozčílil se. "Já i další členové skupiny jsme byli slovně napadáni prostřednictvím sms zpráv a sociální sítě. Od pana Řandy nám bylo vyhrožováno vypálením baráku. Vyhrožoval i fyzickou likvidací. Když publikoval na netu fotku naší kapely s prostřelenými hlavami,  kontaktoval jsem právníka, který podal žalobu," upřesnil. "Jeho psychopatické a sprosté urážky máme schované," uzavřel.

Řanda vše vidí jinak. Pro Super.cz a své přátele na sociální síti udal, že Dobiáš Sloukovou napadal prostřednictvím textových zpráv od doby, co se s ním rozešla. Byla totiž také jeho milenkou. Takhle prý zněla jedna ze zpráv: "Hele ty nádhero, strč si Řandu do pi.., mě je to jedno. Jestli mě chceš definitivně nas..., tak pokračuj!  A drž hubu o mým AIDSU! Sr.. se s tebou už rozhodně nebudu. A uvědom si, že já tě trpím pouze silou vůle a na přání kolegů. Dneska si se skupinou Abba Stars zpívala naposledy. Definitivně. Čus."

Dobiáš, který je i manažerem Lucie Vondráčkové nebo Marka Ztraceného, měl v rukávu jiné eso. Ukázal nám zprávu, kterou měl Řanda psát jeho dceři. "Každopádně i stařík pr.. líp než tvůj koktavej fotr. Což je vidět nejlíp na tobě, ty blbko. Tak proč tu děláš, jak kdyby se stalo něco tobě? Když se děje jen tvýmu dementnímu fotrovi. Asi by ses měla zeptat svý matky, co je zač. Ale vyčkej, dočteš se toho dost."

Jak celá válka dopadne, bude Super.cz dále sledovat.

Reklama

Další články

Načítám