Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Barbora Poláková (40) chodí už několik let s kolegou Tomášem Měcháčkem, jehož jsme vídali na televizních obrazovkách v pořadu Vylomeniny s Martinem Dejdarem (59). Ve společnosti se spolu ale pár neobjevuje. Většinou potkáváme Báru, tak jsme teď využili toho, že se na párty objevil sám Tomáš.

Ten se účastnil mejdanu seriálů, které vysílá TV Nova. Sám nastoupil do Gymplu jako kolega Ondřeje Brzobohatého (41). Kromě toho, že ho natáčení baví a je tam legrace, nám pětatřicetiletý herec prozradil pár drobností ze soukromí.

Netušili jsme například, že má Bára díky svému partnerovi nevlastního syna. "Je mu devět a půl. Teď jsme spolu byli zrovna na dovolené. Zkoušeli jsme surfovat a musím říct, že mu to šlo mnohem lépe než mně," svěřil Tomáš.

Na to, aby si užili společnou dovolenou i s Bárou, letos čas nevyšel. "Když mohla ona, nemohl jsem já, takže byla před pár měsíci na Havaji. Také surfovat, ale s mojí sestrou. Pořád lepší než s nějakým chlapem," smál se Měcháček.

Na kolegy z muzikálu Lucie, s nimiž tráví jeho dívka léto při zkoušení, prý nežárlí. A to ani na Vaška Noida Bártu, se kterým si Poláková velmi rozumí. "Vyprávěla mi o něm doma a myslím, že je to sympaťák. Zvlášť mě zaujalo, že chodí všude s batohem, se kterým by mohl klidně přespat v přírodě," tvrdil herec.

Reklama

Další články

Načítám