Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes večer se představí první trojice, která se utká o místo ve vile VyVolených. O přízeň diváků budou bojovat Vladimír, Thomas a Rosťa.

Sedmatřicetiletý Vladimír Šauer je z Ostravy a miluje adrenalin spojený s rychlou jízdou na motorce. Rozvádí se s manželkou, s níž má syna, a se svou přítelkyní čeká dítě. „Přítelkyně je v pátém měsíci těhotenství a během příštího týdne bychom měli vědět pohlaví dítěte. S manželkou jsme spolu 18 let a rozvádíme se, protože jsem se před dvěma lety zamiloval do jiné holky,“ přiznal motorkář Vláďa.

Dalším adeptem je o rok starší Thomas Castello, který neujíždí na motorkách, ale na posilování. „Cvičím rád, ale dozvěděl jsem se, že ve vile nebudou žádné posilovací stroje, takže si budu asi muset vystačit se sedy lehy nebo s kliky,“ prozradil Thomas, jenž má o osmnáct let mladší přítelkyni.

Trojici završí finanční poradce Rostislav Dzik, který je prý nenapravitelným proutníkem. „Byl jsem dvakrát ženatý. Poslední manželství trvalo tři roky a skončilo kvůli mé nevěře. Momentálně vztah nemám, ale mám několik milenek,“ řekl bez skrupulí otec třináctiletého syna, s nímž se příliš nevídá.

Rozhodně ne nezajímavý výběr...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám