Hlavní obsah
Článek

Václav Havel (†75) je zdravý jako rybička. Alespoň v rámci možností. Po svém utajovaném pobytu v Karlových Varech, kde si dopřával léčebné procedury, se objevil na premiéře divadelní inscenace Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! režiséra Vladimíra Morávka. V té exceluje jeho manželka Dagmar. A bylo na něm vidět, jak moc si užívá tolik vytouženého zdraví. Skotačil totiž jako za mlada.

Vleklé zdravotní problémy s dýchacími cestami Václava Havla jsou, jak se zdá, ty tam. V pondělí večer se o tom mohli přesvědčit návštěvníci Divadla na Vinohradech. Bývalý prezident neježe dorazil na premiéru představení, ve kterém hlavní roli ztvárnila jeho manželka, dokonce zůstal i na afterpárty.

„Pan prezident vypadal velmi dobře. Celý večer diskutoval se svým okolím a byl jako vždy středem pozornosti. Stále má lidem co říct,“ svěřil se Super.cz jeden z účastníků párty.

A Havel to dokázal i přítomným fotografům. Když totiž vycházel postranním východem z divadla, trošku si s nimi zalaškoval. Předstíral totiž, že je taky fotí. Jen s jedním rozdílem. Místo profesionálního fotoaparátu držel v ruce hřeben, kterým se předtím ve foyer divadla upravoval. A my musíme jen podotknout: Bravo, pane prezidente!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám