Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Magda Malá a novinářka Pavla Hodková mají novou následovnici. Další slavnou matkou, která se nerozpakuje nakrmit své dítě na veřejnosti, je režisérka Theodora Remundová (39).

Dceru národem milované herečky Ivy Janžurové (82) nerozhodila ani skutečnost, že kojí svého pětiměsíčního synka Antonína přímo na tiskové konferenci České televize před zraky stovek návštěvníků a míří na ni objektivy fotoaparátů. Celá situace zaskočila pouze jejího kolegu, režiséra Jaroslava Brabce, který byl jako v Jiříkově vidění. Remundová krmila své dítě těsně po začátku tiskové konference, pak syna odložila v zákulisí.

Následně režisérka představila svůj dokumentární projekt o ženách potýkajících se se závislostmi Když v tom jedou ženy. „Projekt vzniká už asi tři roky. Je to sledování života některých žen a zaznamenávání terapeutických skupin pavilonu č. 7 v Bohnicích. Řekla bych, že ten projekt je hlavně o hledání ztracené lásky. Vztah k našim bližním je to nejdůležitější,“ nechala se slyšet Remundová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám