Hlavní obsah
Článek

Nejdřív to působilo jako hotová senzace a i když je to nakonec trochu jinak, stejně jde o dost zajímavou informaci. Na finále Muže roku, které se 23. srpna koná v Náchodě, přijede z Velké Británie jeho panovnice. Respektive dáma, která jako by jí z jisté části těla vypadla. S šéfkou britského trůnu se dobře zná a stejně jako ona bude mít k dispozici po zuby ozbrojené strážce a policejní ochranu!

Mary Reynolds je ve Velké Británii obrovskou celebritou. Je zvána na tisíce večírků ročně, vybírá si jich ale jen pár. A i když nemá modrou krev, Británii zastupuje na svých cestách po celém světě. Hlavně v Asii z ní jsou u vytržení.

Proto není divu, že tahle dáma, kolem jejíž návštěvy se dělají podobné cavyky, jako by přilétala skutečná hlava korunovaná, byla pro pořadatele Muže roku skutečným oříškem.

„Její pobyt jsme připravovali přes rok a půl a bylo to extrémně obtížné. Tolik schůzek, garancí a podobných věcí jsem ještě nikdy nezařizoval. Striktně vyžaduje dodržování královského protokolu jako u pravé královny, takže se už všechno poctivě učím,“ sdělil Super.cz pořadatel Muže roku David Novotný.

Reynolds přijme i náchodský starosta Jan Birke, pro jehož město je návštěva dvojnice britské panovnice velkou událostí.

Jak se nám podařilo zjistit ze zákulisí, Mary měla hodně drsné podmínky. „Vyžadovala dlouho dopředu přesný rozpis všeho, co tu dostane k jídlu. Snídaně a večeře vyžaduje na pokoj, aby ji nikdo při jídle nerušil s žádostmi o fotografie. A když se k ní někdo bude chtít přiblížit, musí jí buď políbit ruku, nebo udělat pukrle. Neexistuje, aby se jí někdo jen tak dotýkal. Do své role se vžila i v tomhle dokonale,“ prozradil nám zdroj.

Do hlídání falešné královny se zapojí kromě soukromé ochranky i česká policie. Existuje podezření, že by si jí nějaký terorista mohl splést s Alžbětou a mohl ji poslat do věčných lovišť.

Související témata:
Britská královna

Reklama

Další články

Načítám