Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S postavou se dají pomocí oblečení dělat doslova divy a kdo jiný by to měl mít v malíku víc než modelky. Letos sice Tyra oslaví už čtyřicetiny, ale její tělo zůstává ve formě jako před lety. Přesto je velký rozdíl, po jakých šatech sáhne. Její bujný dekolt je většinou velice sexy, ale občas vytvoří dojem zbytečné mohutnosti.

Banks během dvou dnů vystřídala troje šaty, z nichž dvoje (černé a oranžové) použila během svého čtvrtečního účinkování v ranní show Good Morning America a další (do fialova) o den dříve v talk show 106 & Park.

Ačkoli si všechny modely byly střihově velmi podobné (úzké a s délkou do poloviny stehen), barvy a především použitý materiál dělaly své. Zatímco v černých šatech byla Tyra útlounká i díky schovanému dekoltu, oranžové jí opticky pár kilogramů přidaly. Fialková varianta pak byla vhodná i díky svisle spojeným barevným částem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám