Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle jste ji ještě neviděli. Heidi Janků (61) má v padesáti letech postavičku, kterou by jí mohly závidět mladičké modelky. O tom většina lidí ví. Nyní ale poprvé svůj zadeček předvedla v tangách. Super.cz nechala nakouknout do kabinky jednoho značkového outletu v Berouně. A že se bylo na co dívat.

Heidi nemá skoro celulitidu, v padesáti má neuvěřitelně hladkou kůži. A nosí džíny číslo 27! "V mládí jsem měla džíny velikosti 25 a 26. Teď jsem na čísle 27. Hodně dlouho jsem nakupovala v dětském, ale nemají tam tak hezké střihy. Takže jsem ráda, že existuje velikost XS, tam něco najdu," prozradila Heidi.

Jaké je tajemství její dokonalé postavičky? "Nepřejídám se, ale necvičím. Než bych šla cvičit, raději nejím," říká. Jejímu manželovi se štíhlá postava Heidi líbí. "Můj muž má radši štíhlejší dámy, líbí se mu to víc. Když to někdy přeženu s obědem, tak mi říká, že bych se sebou měla něco dělat, že mám velký bachor. Říká mi to pravidelně," dodala se smíchem Heidi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám