Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) byla z psychiatrické léčebny v Bohnicích převezena na chirurgii pražské nemocnice na Bulovce.

Podle informací Blesku zpěvačka, která nedávno podstoupila operaci prasklého vředu a slepého střeva, měla velké bolesti břicha, a tak byla pro jistotu převezena do nemocnice na vyšetření. Po provedení potřebných vyšetření byla Bartošová vrácena zpět do Bohnic. Hospitalizace z chirurgických důvodů tak zřejmě nebyla nutná.

Aby toho nebylo málo, tak se podle informací webu Prask.tv Bartošová z Bohnic opět pakovala, a momentálně se nachází v nemocnici Pod Petřínem. Uvidímě, kde zpěvačka, jež není v dobrém zdravotním stavu, nakonec skončí.

Zpěvačky přítel Josef Rychtář (65) si už v sobotu stěžoval na to, že byla Iveta převezena z Thomayerovy nemocnice do Bohnic příliš brzy po operaci. Novinářům ukazoval nezahojené jizvy a oháněl se žalobami na nemocnici.

Krčská nemocnice však Ivetu poslala do Bohnic kvůli jejímu čtvrtečnímu záchvatu, který ji mohl ohrozit na životě. Bartošová byla na pokraji delirium tremens, což je stav, který může potkat těžké alkoholiky a volný překlad zní "šílenství s třesem". Ivetu by čekal třes celého těla, halucinace, hrozil i epileptický záchvat. Až 15 procent alkoholiků tento stav nepřežije.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám