Hlavní obsah
Článek

I když se Ornella Štiková (31) ostře pohádala s matkou a nepůjčuje jí coby babičce ani své dítě, přesto se Nova rozhodla bez ní, zato se zbytkem její rodiny, natočit reality show po vzoru Osbournových. Jednou z hvězd nového pořadu má být i Charlotte Štiková (17), která se ráda chlubí svým velmi slušně vyvinutým poprsím. Podívejte se na amatérské fotky z večírku dívky a jejího chlapce Michala v gay clubu, kde řádili jak černá ruka!

Charlotte a její přítel vyrazili s přáteli do centra Prahy a zatímco mladík v proslulé pivnici pro pány U Rudolfa holdoval pivku a panákům, slečna se držela coby slušně vychované děvče na uzdě a popíjela nealko. Ani to jí ale nebránilo se odvázat a naplno ukázat svůj šarm.

„Moc chlapů se na mě sice nedívalo, ale to je mi jedno. Stejně miluju jenom toho svého,“ svěřila se nám mladá Štika a hned to dokázala, když se se svým pohledným partnerem, jenž ji rád plácá majetnicky po zadku, vykousla.

Nezbývá než doufat, že na Nově si slečinka nebude hrát na jeptišku a i televizním divákům ukáže, čím ji příroda obdařila. Je toho skutečně hodně!

Reklama

Další články

Načítám