Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahalily ňadra a ukázaly své dokonalé nohy. Živí se svým tělem a nebojí se ho ukázat. Přední české modelky zvolily na filmový festival do Karlových Varů tak vysoké rozparky, že se z toho začnete červenat.

Taťána Kuchařová (36) předvedla své nohy až téměř k rozkroku. V černém overalu své dvorní návrhářky Ivany Mentlové vypadala zatraceně sexy, ale zbývalo málo a ukázala i své spodní prádlo. "To by se určitě nestalo. Rozparek končil tam, kde měl. Žádné faux pas nehrozilo," řekla Super.cz Kuchařová. Nohy v opravdu hlubokém rozparku předvedla také reportérka Prásku Veronika Sasková.

Jitka Čvančarová (46) a bloggerka Nena vsadily na průhlednou látku. Nena má dokonalé tělíčko a bylo opravdu jen pár míst, které zakryla. Nena si potrpí na výstřednost a ráda své křivky vystavuje. Čvančarová měla šaty od návrhářky Petry Balvínové. Herečka nemá tělo modelky, ale na jejím sexappealu jí to rozhodně neubírá.

Titul nejkratší sukně si odnášejí Petra Faltýnová (46), Simona Krainová (51) a Tereza Nvotová. Podívejte se v naší fotogalerii, jak to českým kočičkám slušelo.

Reklama

Další články

Načítám