Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To tu ještě nebylo. Jedna z nejznámějších módních návrhářek Natali Ruden by na filmovém festivalu v Karlových Varech měla být módním vzorem, bohužel se ale tak neděje. Naopak. Zatímco většina hvězd by si nevzala dvakrát stejné šaty ani rok po sobě, Natali s tím problém nemá. A to dokonce ani na akcích, které se konají jen tři dny od sebe.

Jako by se Natali, která je původem z Ukrajiny, držela známého rčení kovářova kobyla chodí bosa. Natali se objevila v krásné zlaté róbě v pondělí na Rolex párty v Karlových Varech a ve stejných šatech jsme jí viděli včera na akci Film Festival Tennis Cup, v rámci které se konala módní show Natali Ruden.

A návrhářka se toho nebála a vedle šatů měla i naprosto totožné střevíčky i kabelku. Natali to ve zlatých šatech neuvěřitelně seklo, vynikla její skvělá postava i bujné vnady. I tak si ale myslíme, že takového módního faux pas by se neměla dopustit modelka či herečka, natož módní návrhářka, která má určovat trendy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám