Hlavní obsah
Článek

Finalista třetí řady Česko hledá SuperStar Martin Ševčík (21) sice po svém úspěchu v pěvecké soutěži čekal hvězdnou kariéru, ta se ale nedostavila. Místo toho žebrá po hospodách. Fotoreportéři Super.cz jej zachytili, jak v centru Prahy svým zpěvem baví turisty. Ti mu na oplátku házeli drobné do obalu od kytary.

Když Martinovi rodiče před lety objevili jeho hudební talent, netušili, jak to s ním dopadne. Jako malý  zazářil v hudební soutěži DO-RE-MI. O několik let později skončil jako pátý ve třetí řadě české SuperStar. Jeho kariéra mohla mířit vzhůru. Ale nestalo se. Místo toho se musí živit jako pouliční zpěvák.

„Přišla jsem do jedné restaurace na nábřeží a tam jsem potkala Martina Ševčíka. S kamarádem tam hráli pro hosty. Před sebou měli obal od kytary, kam jim turisti házeli drobné. On zpíval nádherně. Je vidět, že má talent. Peněz si tím asi moc nevydělá. Mohl v tom futrále mít maximálně dvě stovky,“ svěřila se Super.cz jedna z návštěvnic restaurace.

Ševčík je tak důkazem toho, že v českém showbyznysu člověku nestačí jen talent. Musí se obklopit lidmi, kteří ho k úspěchu dotlačí. Není tajemstvím, že uspěli mnohem horší zpěváci. Martinovi holt nepřálo štěstí.

Reklama

Další články

Načítám