Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětatřicetiletá americká herečka a bývalá modelka Liv Tyler si může gratulovat. Líčení by totiž mohla s přehledem považovat za zbytečnou ztrátu času. Její senzační mladistvá pleť i výrazné oči a plná ústa jsou devizou, která herečce může každý den ušetřit plno času stráveného zkrášlováním před zrcadlem. Bez make-upu se Liv objevila i těsně před Vánoci, když se svým synem odjížděla na svátky a náramně jí to slušelo.

Liv možná se svým osmiletým synem Milem vyrážela za tatínkem Stevenem Tylerem (64), frontmanem skupiny Aerosmith, nebo za svou maminkou, bývalou zpěvačkou a modelkou Bebe Buell (59), která se svého času stala i Playmate.

Liv Tyler je velice dobrá kamarádka s návrhářkou Stellou McCartney, herečkami Kate Hudson a Gwyneth Paltrow či modelkou Helenou Christensen, a tak se možná před svátky vydala i za některou z nich.

Biologickým otcem herečky je sice Steven Tyler, ale adoptoval ji hned po narození jiný hudebník - Todd Rundgren. Ten měl s Bebe Buell pětiletý vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám