Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedenáctiletý věkový rozdíl lásce mezi zpěvačkou Janet Jackson (47) a katarským miliardářem Wissamem Al Manou (36) rozhodně nezabránil. Naopak, dvojice se po dvouletém vztahu chystá vzít. Byznysmen požádal Janet o ruku před Vánoci a na prst jí navlékl obrovský diamantový prsten. Podle US Weekly byl dokonce prý tak drahý, že se jej Janet bojí nosit, a tak jej má raději zamčený v bezpečí.

Wissam Al Mana je majitelem společnosti Al Mana Retail, která zastupuje například značku Armani Exchange a je spoluvlastníkem módní značky Saks Fifth Avenue.

Podle blízkého zdroje se chystá obrovská veselka, na kterou budou všichni pozvaní hosté z řad rodiny snoubenců a jejich přátel na místo dopraveni soukromým letadlem. Očekává se, že svatba bude honosná a Mana již údajně zajišťuje nejlepší světové kuchaře, aby připravili speciální slavnostní menu.

Janet Jackson, jejíž jmění je odhadováno rovněž na úctyhodné skoro tři miliardy korun, byla již dvakrát vdaná. Manželství se zpěvákem a kamarádem z dětství Jamesem DeBargem skončilo hned několik měsíců po svatbě, svazek s režisérem René Elizondem dopadl podobně, i když k rozvodu došlo až po devíti letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám