Hlavní obsah
Článek

Angelina Jolie (48) rozhodně není žádnou tradicionalistkou a Vánoce pro ni nemají velký význam. S partnerem Bradem Pittem nesedí doma u stromku, ale vezmou svých šest dětí a vyrazí na cestu kolem světa. Hollywoodská herečka a režisérka v jedné osobě dává potomkům putování po planetě místo drahých vánočních dárků.

Brad a Angelina spolu vychovávají jedenáctiletého Maddoxe z Kambodže, devítiletého Paxe z Vietnamu, sedmiletou Zaharu z Etiopie a vlastní šestiletou Shiloh a čtyřletá dvojčata Vivienne a Knoxe.

„Moc ráda během vánočních svátků cestuju, protože myslím, že dám raději svým dětem dárek návštěvy nové země než krabici dárků. Ale ano, i tak dostávají nějaké dárky!“ uvedla Angelina k tématu Vánoc.

S Bradem velmi rádi cestují a oba hodně pracují. Mají ale úmluvu, že nikdy neopouštějí děti oba najednou.

„Já mám v Bradovi úžasného partnera, a předtím, než jsme si pořídili děti, jsme souhlasili, že v zájmu velké rodiny nikdy nebudeme oba pracovat ve stejnou chvíli. Když on natáčí film, já netočím a jsem doma a věnuju se dětem a jen příležitostně podnikám cesty do zahraničí a pracuju pro OSN. Pak, když pracuju já, on udělá to samé, takže nedělám všechno pořád,“ dodala Angelina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám