Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned, co na veřejnost prosákla informace, že se Nicole Vaidišová (24) a Radek Štěpánek (34) rozvádějí, tak se okamžitě vyrojily dohady, kdo koho o kolik miliónů obere. Tato myšlenka se pochopitelně nabízí, neboť si slavní tenisté během svého působení ve vrcholovém sportu nastřádali pohádkové bohatství.

Nyní to vypadá, že válka o majetek se konat nebude. Štěpánek a Vaidišová se totiž předem dohodli na majetkovém vyrovnání. Žádná zášť mezi nimi nepanuje. Štěpánek sice chodí s jinou tenistkou, Petrou Kvitovou, nový vztah ale není příčinou krachu manželství. To se údajně rozpadlo dávno předtím, než  se Kvitová objevila na scéně.

„Mé manželství s Nicole Vaidišovou skončilo. Takový je život, to se stává, že to někdy nevyjde," nechal se slyšet ve svém prohlášení Štěpánek.

Podle posledních informací už k samotnému majetkovému vypořádání před rozvodem došlo. Celou situaci usnadnila hlavně skutečnost, že tenisté nejvíce vydělávali před uzavřením manželství v roce 2010. Vaidišová byla už tou dobou tenistka na odpočinku a Štěpánek žádné převratné peníze během turnajů nevydělal.

Jestli ale Štěpánkovi vydrží vztah s Kvitovou, byla by to velmi odlišná situace. Na rozdíl od Nicole je Petra stále aktivní a úspěšnou tenistkou, která na turnajích pobrala dvě stě miliónů korun a chystá se dál hrát.

Reklama

Další články

Načítám